GRUNN – Eerste keren gespeeld bij Noorderspel

Afgelopen zaterdag konden we de eerste spellen GRUNN aan het publiek tonen op Noorderspel. Meerdere groepen hebben een eigen provincie gebouwd en de landschappen ontgonnen. Er was veel aanloop de hele dag, mede door de mooie illustraties van Emma Wilson. Qua thema was het natuurlijk ook een thuiswedstrijd.

Binnenkort zullen de spellen naar de betrokken musea worden gedistribueerd. Daarnaast is ook het laatste deel van het spel in de maak: op dit moment worden de scenariokaarten gedrukt die straks bij alle musea te verzamelen zijn. Het is nog even wachten, maar we tonen her en der het spel al waar het kan. Straks breed verkrijgbaar, in Grunn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.