4 November – Workshop Serious Games

Tijdens het Let’s Gro festival 4-6 november 2022 zullen we een mooie combinatie van serieus en spelen aanbieden: vrijdag 4 november duiken we in de wereld van spel en spelen voor meer dan alleen vertier.

Het is te kort om helemaal de diepte in te gaan, maar tijdens deze teaser workshop van 18.00 tot 19.30 uur worden ontwerp-principes besproken en zijn ze in een aantal serious games te ervaren die worden gedemonstreerd. En bezoekers die een eigen thematiek voor ogen hebben kunnen al sparrend een eerste concept richting uitwerken.

Aansluitend is deze avond op dezelfde locatie de ‘Tabletop Testing Night’ van het Spellenmaakgilde (ook door ondergetekende georganiseerd). Daar is verder te sparren of testen van het concept, kan met spellenmakers worden gesproken en is uiteraard er vollop de gelegenheid om spelconcepten te ervaren. Zowel tijdens deze workshop als bij de testavond zal GRUNN te spelen zijn, een spel, waarbij ook een educatief doel wordt bereikt.

Aanmelden voor de workshop kan hieronder en aanmelden voor de speltestavond kan hier.

Game on!

One thought on “4 November – Workshop Serious Games

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.